Blog

De ZZP’er en het kerstpakket

De kwestie ZZP’er en kerstpakket blijkt, onder meer online, behoorlijk te leven. Aan de ene kant de verhalen van verlangen:  het is zo jammer niet meer, voor de kerstboom, door een grote doos exotische delicatessen heen te kunnen spitten. De andere kant vindt dat er niet zo gezeurd moet worden: er zijn ergere dingen, zoals de economie en natuurrampen.

 

Hier kan je natuurlijk van alles van vinden. Feit blijft dat er wel door het hele land van alles wordt geregeld om ZZP’ers ook een kerstgevoel te bezorgen, en zulke initiatieven zijn altijd tof. In bijvoorbeeld Utrecht wordt er alweer voor de derde keer Een Kerstpakket Voor Jou georganiseerd, en in Leeuwarden een Kleine Ondernemers Kerstontbijt. Zo levert de kwestie kerstpakket in ieder geval genoeg gelegenheid op om eens goed te netwerken en lekker te eten!

 

En nu het toch over kerstpakketten gaat: nog op zoek naar iets geschikts voor jezelf of om een mede-ZZP’er mee te verblijden aan het eind van het jaar? Wellicht is de ZZ Desktop software het juiste cadeau om uitstekend voorbereid het nieuwe ondernemersjaar in te gaan!

 

ZZ Software wenst je goede kerstdagen en een ondernemend, geïnspireerd en succesvol 2013!

annemarie

Populaire berichten